wooncomfort2Wanneer je een woning koopt, zijn er vaak nog wat werken uit te voeren en dit brengt de nodige kosten met zich mee. Het kan om eenvoudige dingen gaan zoals schilderwerken, behangen, een nieuwe badkamer of keuken of een aangelegde tuin. Of iets zwaardere investeringen zoals een veranda of uitbreiding. Voor al deze zaken biedt Beobank de wooncomfort lening aan. Deze lening zorgt ervoor dat de kosten die moeten gebeuren snel kunnen plaatsvinden en de betaling op een trager tempo uitgevoerd wordt. Maandelijks betaal je een bedrag dat vooraf gekend is. De lening weegt op deze manier niet te zwaar op je budget en je hebt toch het huis van je dromen.

Wanneer je een wooncomfort lening wilt afsluiten, is het raadzaam om eerst te bepalen welke werken je allemaal wilt laten uitvoeren en wat het totale kostenplaatje van je onderneming wordt. Je leent het bedrag dan in één keer en vermijdt dossierkosten, registratierechten of notariskosten. Kortom, wat je leent, gaat integraal naar de werken en niet naar administratieve rompslomp.

Bij de afhandeling van de aanvraag wordt je gevraagd om de nodige bewijsstukken aan te leveren met betrekking tot de werken die je gaat uitvoeren. Hier kan je offertes, eerder betaalde sommen of facturen voor gebruiken. Zo weet de bank dat de lening op de juiste manier gebruikt zal worden en kan je aan het aantrekkelijke tarief voor dit type krediet lenen. Nog vragen? Dan staat een adviseur van Beobank klaar om je met raad en daad bij te staan.

Bezoek de website van Beobank voor meer informatie of doe onderstaande simulatie via de website van Beobank