Er zijn twee verschillende formules aan wanneer het gaat over de aankoop van een wagen. De eerste formule heeft betrekking op wagens die nieuw aangekocht worden of op maximum twee jaar oude occasie voertuigen. Voor deze wagens kan je niet enkel de volledige aankoopprijs lenen, maar ook het bedrag voor de btw. Je hoeft dus geen enkel bedrag zelf te leggen of voor te schieten. Zo kan je die coole wagen kopen waar je al een tijdje van droomt en hem via maandelijkse betalingen aflossen tot de lening is vereffend. En dat is vaak heel wat lichten dan wanneer je de volledige aankoopsom in één keer moet ophoesten.nieuwe-auto1

Ook is er een voertuig lening voor de wagens die ouder zijn dan twee jaar, ook dan kan je de hele som lenen, maar de tarieven zijn wel verschillend. Online kan je alvast eens berekenen hoeveel de lening je zal kosten en wat je maandelijkse terugbetaling wordt. Vergelijk zeker verschillende simulaties en verschillende wagens. Misschien ligt die nieuwe wagen toch binnen handbereik en is hij geen overbodige luxe.

Eens je gekozen hebt welke lening je wilt, vraag je deze online aan.Wanneer alles in orde is en je lening aanvaard wordt, heb je de gevraagde som binnen de kortste keren op je rekening . Vanzelfsprekend moeten er wel bewijsstukken zijn van deze aankoop gezien het doel van je lening een invloed heeft op de gevraagde intresten. Maar begin allereerst met het gebruik maken van de kredietsimulator om te zien wat de kosten van de lening zullen zijn. En doe dat van verschillende aanbieders.