Zonnepanelen worden de laatste jaren steeds populairder omdat het een makkelijke manier is om zelf energie te kunnen produceren en u natuurlijk mee helpt aan een beter milieu. Echter is het nadeel dat de installatie behoorlijk prijzig is en het daarom voor veel mensen toegankelijk is om deze zonnepanelen aan te schaffen. De overheid ziet ook wel in dat goed zou zijn wanneer meer mensen gebruik gaan maken van zonnepanelen en willen hiermee de bevolking graag een handje helpen. Dit hebben ze mede gedaan door de groene lening in het leven te roepen.

De groene lening mag uitsluitend gebruikt worden voor energiebesparende investeringen in uw eigen huis, zonnepanelen zijn hier een zeer geschikt product voor. De groene lening heeft als voordeel dat u een lager interestpercentage moet betalen en tevens dat u van de overheid nog een zogenaamde interestbonus krijgt. Wellicht dat een groene lening u met uw wens voor zonnepanelen goed kan helpen!

Kijk ook even op de website van Cetelem welke gespecialiseerd is in dit soort leningen, met aanzienlijk betere tarieven en de laagste JKP.