cofidisBij Cofidis is het nu heel eenvoudig om online een krediet aan te vragen. De website van Cofidis stelt u in staat om direct een simulatie uit te voeren voor een lening van 500 tot 10.000 euro, en u kunt Cofidis nu ook contacteren en zien of het bedrag ook nog hoger mag zijn. Uw krediet is normaliter in een dag beschikbaar waardoor u snel uw financiële nood kunt verlichten. Als u de online simulatie doet zult u zien dat u zelf het aflosbedrag kunt bepalen, en u direct de jaarlijkse kosten ( JKP) kunt beïnvloeden door een hoger bedrag per maand af te lossen.

De jaarlijkse kosten kunt u op die manier verlagen waardoor de interest kosten laag blijven. Uiteraard is het mogelijk naast het krediet en verzekering aan te kopen zodat u onbezorgd het krediet kunt gebruiken voor willekeurig welke aankoop. Cofidis geeft u alle ruimte om uw dromen te verwezenlijken en uw aankoop te realiseren zonder dat u ingewikkelde bezoeken moet afleggen en uw financiele ituatie moet uitleggen. Gewoon makkelijk en online krediet vanuit uw eigen huis. ideaal voor de aankoop van een nieuwe wagen of aanpassingen aan uw woning.

Ook als u zichzelf wilt belonen met een mooie vakantie deze zomer kunt u een Cofidis lening aanvragen en kunt u snel een mooie droom vakantie uitzoeken zodra uw krediet is goedgekeurd. Doe nu de online simulatie van Cofidis en ervaar hoe gemakkelijk en snel u over geld beschikt.