Als je geïnteresseerd bent in een kredietkaart met nog meer faciliteiten, dan zal de Beobank Visa gold kaart je zeker aanspreken.

Bij Beobank kan je deze kaart verkrijgen zonder een zicht- of andere rekening te openen bij Beobank. Je hoeft dus hiervoor niet van bank te veranderen.

Zonder in detail te gaan overlopen we hier de meeste voordelen.

Deze kaart is, zoals bijna elke kredietkaart, wereldwijd aanvaard als betaalkaart en om geld mee af te halen. Je kan er uiteraard ook geld mee overschrijven naar een andere zichtrekening. Je zal, mits aanvaarding, meestal ook een kredietopening hebben tot 5000 euro die je daarna aflost op je eigen tempo. Een veilige reserve.

 

Bovendien is er een heel interessant verzekeringspakket inbegrepen.

Voordelen:

  • Internationale reisbijstand voor als je in het buitenland bijstand nodig hebt voor medische problemen, voor juridisch advies en bepaalde persoonlijke diensten zoals een vertaling.
  • Een verzekering reisongevallen voor jou en je partner en kinderen die samen met je reizen als je je reis betaalt met de Beobank Visa Gold kaart.
  • Een verzekering Vertraging en Verlies van bagage. Als je bagage meer dan 4 uur te laat toekomt, dan stort Visa tot 125 euro terug voor de nodige aankopen die je binnen de 48 uur betaalt met de Visa Gold kaart en nogmaals 125 euro onder dezelfde voorwaarden voor de volgende 48 uur.
  • Een aankoopverzekering, zowel in België als in het buitenland, voor aankopen die met de kaart werden betaald en die onder « gekwalificeerde » diefstal vallen of accidentele schade.
  • Aanvragen doe je op de website van Beobank.