Jong en klaar voor een eigen wagen?

Cetelem gelooft in jonge, verantwoordelijke chauffeurs en wil hen helpen om een eerste eigen wagen te kunnen aankopen. Om dit te doen heeft de bank een autolening op maat gemaakt voor chauffeurs jonger dan dertig jaar. Er is een aantrekkelijke rentevoet voorzien, gunstige voorwaarden en wie wil, kan zelfs meer lenen dan de aankoopprijs van de wagen. Zo zijn de eerste maanden verzekering en taxen ook in één keer betaald zonder het spaarboekje te moeten aanspreken.

Wat kost zo’n Cetelem carloan youngsters?

Natuurlijk is een lening niet gratis, maar ze kan wel behoorlijk voordelig zijn.  Bekijk de rente want deze is vaakheel wat lager dan de meeste autoleningen of persoonlijke leningen bij diverse andere banken of leenkantoren. Het lage JKP maakt de autolening van Cetelem dan ook heel wat toegankelijker voor wie aan het begin van een carrière staat.

Meer lenen dan de auto?

Heel wat autoleningen beperken zich bovendien tot de aankoopwaarde van de wagen. Concreet wil dit zeggen dat de wagen wel aangekocht kan worden, maar er toch een som extra voorzien dient te worden om alle bijkomstige kosten te voldoen. Want een wagen moet natuurlijk verzekerd worden, er dienen taxen betaald te worden, een nummerplaat moet aangekocht worden enzoverder. Bij de Cetelem kan je als jongere tot 110% van de aankoopwaarde van je wagen lenen. Dit extra bedrag stelt je in de mogelijkheid om alle initiële kosten binnen dezelfde lening te plaatsen. Zo ben je de eerste maanden alvast gerust en helemaal in orde.

De Cetelem autolening simuleren

Wie exact wil weten hoeveel de Cetelem autolening zal kosten per maand, kan op de website van de bank een eenvoudige simulatietool vinden. Het volstaat om aan te geven welk bedrag je wilt lenen en op welke termijn om in één klik de maandelijkse termijnen te zien. Wil je meer of minder afleggen per maand, dan kan je eenvoudigweg de terugbetaalperiode aanpassen tot je op het gewenste bedrag komt. Ook het aankoopbedrag kan makkelijk aangepast worden zodat verschillende simulaties met elkaar vergeleken kunnen worden. Klik hier voor de online simulatie tool.