Beobank Q8 kaart

De Beobank Q8 kaart is een kredietkaart die een extra korting geeft wanneer men bij Q8 gaat tanken. Dit wil echter niet zeggen dat de ze nergens anders gebruikt kan worden. De Beobank Q8 MasterCard is over de hele wereld geldig in meer dan 22 miljoen handelszaken en aan meer dan 1 miljoen bankautomaten. Het grote voordeel van deze creditcard ten opzichte van andere kredietkaarten zijn de kortingen die automatisch verkregen worden wanneer de kaart gebruikt wordt.

Korting bij Q8

Een eerste korting die verkregen wordt, is de korting bij Q8, zoals de naam van de kaart dit ook al aangeeft. Hierbij gaat het om een korting van 4% gedurende de eerste 3 maanden na in gebruik name van de kaart en 2% na deze 3 maanden. De korting geldt zowel op de aankoop van brandstof als aankopen in de shop. Op termijn levert dit een behoorlijke besparing op gezien de brandstofprijzen steeds blijven stijgen.

Q8A

Maar de korting bij Q8 is niet de enige korting waarop men mag rekenen. Ook alle andere aankopen die men met de kaart maakt, genieten van 0,5% korting ongeacht het bedrag of de locatie. Deze korting geldt dus overal ter wereld. De korting wordt automatisch verrekend en men hoeft er zelf niets extra voor te doen.

Kredietlijn

De Beobank Q8 kaart is een creditcard die verbonden is aan een kredietlijn. Het maximaal te gebruiken bedrag wordt samen met Beobank bepaald bij de aanvraag van de kaart. Daarna dient maandelijks een minimum terugbetaald te worden in functie van het opgebruikte bedrag. Wanneer een betaling wordt uitgevoerd, is dit terugbetaalde bedrag opnieuw beschikbaar na aftrek van de rente die door bank aangerekend wordt. Zo beschikt men steeds opnieuw over het tegoed van de kredietkaart welke u nu online kunt aanvragen.