Beobank persoonlijke lening 

Een Beobank persoonlijke lening wordt door de instelling ook echt als persoonlijk behandeld. Dit wil zeggen dat een werknemer die de aanvraag behandelt samen met de klant zal nagaan welke mogelijkheden er zijn en wat de meest ideale lening is voor die specifieke vraag. Het kostenpercentage is afhankelijk van de hoogte van het krediet en kan online gesimuleerd worden welke kosten een persoonlijke lening van Beobank met zich meebrengt.

Snelle simulatie van de Beobank persoonlijke lening

Beobank is een duidelijke en heldere bank en dat valt op wanneer men de online simulatie gaat gebruiken. Op een eenvoudige manier kan aangegeven worden welk type lening men wenst, welk bedrag men wilt lenen en op welke termijn dat zou moeten gebeuren. Zo heeft men 2 types persoonlijke leningen, eentje met een limiet tot 7.500 euro en een tweede met veel hogere limieten. Alle benodigde gegevens zijn ook even makkelijker weer te wijzigen indien de simulatie zou uitwijzen dat één van de criteria niet ideaal is voor de aanvrager. De maximale termijn wijzigt afhankelijk van het gekozen totaalbedrag en krijgt men steeds in beeld zodat hier makkelijk in gewisseld kan worden. Bovenaan kan zowel aan de hand van een balk een bedrag gekozen worden als via een kader waarin men kan typen. Onderaan krijgt men een overzicht van de verschillende termijnen en de maandelijkse bedragen die bij elk van deze termijnen horen. Probeer nu de Beobank simulator.

beobank1

Advies op maat

Bezoek eerst de website van de Beobank. Maar wanneer de online simulatie niet naar tevredenheid is of er specifieke vragen opduiken, kan men terecht in één van de vele kantoren van Beobank. Idealiter wordt vooraf een afspraak gemaakt zodat een werknemer gespecialiseerd in persoonlijke lening beschikbaar is. Samen met de klant wordt het doel van de Beobank persoonlijke lening  bekeken, de inkomsten en vaste lasten van de klant, de gewenste termijn en de mogelijke leningen die hieraan voldoen. De bedoeling is om tot de ideale oplossing te komen voor de klant en een lening op maat aan te bieden. Eventuele uitzonderingen kunnen op dit moment ook besproken worden.