Beobank Neckermann World MasterCard

De MasterCard ken je zeker. Het is een kredietkaart die je in België en in het buitenland kan gebruiken voor al je aankopen. « In meer dan 22 miljoen zaken ». Je kan er natuurlijk ook overal geld mee afhalen. Beobank heeft deze kaart nog verder uitgebreid : de Beobank Neckermann World MasterCard.
Met deze kaart krijg je voor elke twee euro die je ermee betaalt één Neckermann punt.  Bij aankopen bij Neckermann zelf is dit zelfs 1 punt per euro. 100 punten kunnen worden omgezet naar 1 euro korting op de Neckermann reis van je dromen. Dit lijkt niet veel, maar stel je eens voor als je al je aankopen betaalt met deze kaart. Je spaart op die manier een (groot) deel van je volgende reis samen zonder er speciaal aan te denken.
Bovendien moet je voor deze kaart geen rekening te openen bij Beobank. Je mag gerust verder bij een andere bank blijven.
Verder geeft deze MasterCard, mits aanvaarding, recht op een kredietlijn tussen de 750 en 30.000 euro die je daarna aflost « op eigen tempo ». En er zijn nog andere voordelen zoals een quasi volledig verzekeringspakket waarvan de voornaamste eigenschappen hierna volgen, voor meer detail kijk je best eens op de site van Beobank op het internet.
De aankoopverzekering betaalt, mits bepaalde voorwaarden, uw aankopen terug bij diefstal of beschadiging. De verzekering beste prijs betaalt het prijsverschil terug voor hetzelfde product. Je krijgt één jaar bijkomende garantie als je een elektronisch of elektrisch apparaat betaalt met deze MasterCard. En dan is er ook nog een speciale tussenkomst bij diefstal met geweld. Vraag deze byzondere kredietkaart nu aan: